Zoals je misschien al gemerkt hebt, heeft de Pink My Life club een kleine make-over gehad! Activiteiten, formats, rubrieken en verrassingen gedurende het hele jaar… We lichten alle nieuwe mogelijkheden toe om bij te dragen aan de Pink My Life community en een Pink Lady® ambassadeur te worden!

Nieuwe uitdagingen en bijdragen beschikbaar

Het hele jaar door zijn er bijdragen en andere uitdagingen om snel harten te verzamelen:

  • De bijdragen nemen de vorm aan van vragen, quizzen of enquêtes in verband met Pink Lady®. Deelnemen aan deze bijdragen is eenvoudig, snel en leuk.
  • De uitdagingen zijn creatieve en/of educatieve activiteiten zoals DIY, recepten om te proberen, kleurplaten of zelfs anekdotes delen over de Pink Lady® wereld.

Door deel te nemen aan de Pink My Life-community kun je spelen terwijl je je kennis ontwikkelt en beloond worden met het winnen van harten, die je onmiddellijk in de winkel kunt uitgeven!

Een winkel met nog meer geschenken

Met deze nieuwe versie van Pink My Life kun je nieuwe cadeaus bestellen en ontvangen. Er is vast iets wat je leuk vindt in deze nieuwe winkel!

Bezoek de Pink My Life club winkel en verwen jezelf meteen met exclusieve goodies en downloads (DIY-gidsen, rollenspellen, PinKids® activiteitenboeken, enz.). Ook kun je deelnemen aan regelmatig georganiseerde lotingen om de aangeboden prijzen te winnen!

Wacht niet langer: word lid van de Pink My Life club en sluit je aan bij onze community van ambassadeurs. Tot snel!